Döljer odören i min bil

Luktar lite unket i bilen. Den har stått i ett garage under vintern och något luktar nu inne i bilen. Har letat igenom för att försöka hitta vad som orsakat lukten, men kan inte hitta något. Under tiden kommer jag skaffa en luftfräschare så det blir lite mer behagligt för doftsinnet. Använder inte bilen under hela året, så brukar ställa av den inför vintern, på så sätt sparar jag en del slantar på bilförsäkringen. Äger en gård med tillhörande garage strax utanför Hjo, där har jag även bilen under vinterhalvåret. I min gamla Volvo hade jag ett par Luftfräschare som ökade i antal. Kanske inte skulle kalla dem för luftfräschare, det var doftgranar som hängde i backspegeln. Så fort doften tog slut på en doftgran skaffade jag en ny. Efter ett tag var det säkerligen ett tjugotal.

Verkar vara fullt upp i verkstäderna. Det var väldigt svårt att få en tid för däckbyte i nästa vecka. Det är ju inte avancerat att byta däcken på bilen, mest att det tar en massa tid och är tråkigt. Ett däckbyte hos en verkstad brukar ju inte gå på mer än 300-400 kronor totalt, så det är värt kostnaden lätt.

Ska passa på att skaffa ett par nya däck när jag byter till sommardäck. Såg att däcken börjat bli väldigt slitna, var kan man hitta prisvärda och bra däck? Antar att det är Google som gäller för att hitta sommarsulor till bilen. Ska även höra med däckverkstaden vad de kan fixa för pris för mig på ett par sommardäck.

Nu är det dags för dagens första kopp kaffe, så man kommer igång och kan börja tänka. Ska iväg och kolla på en ny mountainbike som jag hittat på hemsidan Blocket. Cykeln kostar totalt 1000 kronor och ser riktigt bra ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please enter the following code to submit your comment: bza