Ta truckkort

Är du som mig, har lite svårt för att gå i skolan, hade det svårt med betygen och har liksom aldrig riktigt tyckt det varit kul att göra något som man inte känner att man har någon nytta av. Då hade jag verkligen rekommenderat dig att börja se på ditt liv ur ett perspektiv där man gör saker som man känner har ett syfte. Ett syfte som betyder något för dig där du också kan tänka att sakerna du lär dig, även fast det är ganska tråkigt i stunden, ändå ger dig något i framtiden. Kanske jobb, kanske en ny vän eller kanske ett helt nytt bättre liv.

Ta truckkort hos truckutbildarna!

För mig handlade det om ett truckkort. Jag började nämligen jobba på lager när jag hoppade av skolan och mina föräldrar var väl inte superstolta. Däremot så trivdes jag så himla bra och hittade massa kompisar som jag sedan även började umgås med på fritiden. Till slut kom dagen då mitt kontrakt löpte ut och jag var faktiskt helt förstörd. Min chef visste hur gärna jag ville vara kvar men det fanns ingen möjlighet att förlänga mitt kontrakt. Däremot visade hon mig en ledig tjänst, men det krävdes truckkort och det hade inte jag. Jag hade då även uppfattningen att jag heller inte kommer klara att ta det eftersom jag aldrig klara något i skolan heller.

Men så fel jag hade. Jag anmälde mig till truckutbildningen och det gick alldeles galant. Jag fick kortet och fick till råga på allt även tjänsten. Jag kom med andra ord tillbaka till min arbetsplats där jag trivdes så bra och jag kunde fortsätta att känna äkta lycka över att gå till jobbet. Så det enda jag vill säga till er är egentligen, ta truckkort hos Truckutbildarna! Så kanske du hittar motivation du med.