Frihet på två hjul

Nu när våren äntligen är här har jag tagit fram min fina motorcykel.  Det är sån frihet att susa omkring på den längs havet. Jag har ju genom åren köpt en del ny utrustning till mig, bland annat skinnställ och hjälmar. När jag letade efter olika företag som sålde mc- utrustning och däribland hjälmar så hittade jag en sajt som hade  eller fortfarande har ett brett sortiment av integralhjälmar. Jag köper ju all min utrustning från dom. När man går in på deras hemsida så ser man så många snygga hjälmar i alla olika modeller och prisklasser. Jag vet inte hur många hjälmar jag jag köpt från dom genom årens lopp, men det är ganska många. Jag har en mattsvart som är min favorit hjälm. Det är nog snart dags att byta ut den. Jag har ju även köpt både skinnställ och boots från dom.

Integralhjälmar för det viktigaste man har

Det som jag har tyckt varit extra bra med denna sajten är att det även finns fysiska butiker att gå till. Det är inte alltid så lätt att handla via nätet med tanke på passform och liknande. Jag har aldrig tyckt om att gå i affärer eller köpcenter, har möjlighetens funnits så har jag alltid valt handlat via nätet. Jag har varit inne i deras fysiska butiker vid ett par tillfällen för att prova ut kläder och hjälmar. Dom har verkligen ett brett sortiment av integralhjälmar. Det har varit extra viktigt för mig att få till rätt passform och att  hjälmen känns skön eftersom det är viktigt att skydda huvudet vid en eventuell kollision. Alla deras hjälmar är testade och CE-märkta. Just integralhjälmar ger fullt skydd, så det är verkligen en billig livförsäkring. Så ska ni ut och åka hoj surfa in på deras sida.