En verkstad att lita på

Jag kan nog inte nog förklara hur mycket jag känner tillit till Henrik på MC Team 1. Han har alltid fått meka med mina motorcyklar och fortsätter nu att gå från generation till generation. Mina barnbarns mopeder och min sons hoj. Det är så himla kul att åka förbi deras verkstad och bara tjöta lite och kolla läget. Han har alltid fina bågar inne som man får kika lite närmare på och ibland så brukar jag faktiskt till och med meka lite för att hjälpa honom.

Det är med stort nöje jag kan rekommendera MC Team 1 som din givna mc verkstad i Borås och jag bara önskade att dem kunde växa till andra orter. När jag flyttade till Stockholm såg jag till att lämna in motorcykeln på service när jag var hemma i Borås, allt för att få ta del av den bra service och kunskapen som dem besitter på MC Team 1s verkstad. Jag är som sagt otroligt nöjd med resultatet varje gång och jag älskar att berätta om mina goda upplevelser för att locka dit andra mc-intresserade.

Ett härligt intresse

Nu när man börjar komma upp i åren är motorcykeln ett toppenbra intresse. Jag kan verkligen vara ute, ta mig till fina platser och njuta av att jag är pensionär. Man har inte bråttom någonstans och jag kan egentligen bara köra för att njuta. För att det är en så himla härlig känsla att köra genom landsvägarna när det är alldeles grönt runt omkring.

Mina barnbarn tycker jag är riktigt cool när jag kommer i skinnjackan på hojen och hämtar dem i skolan. Deras morfar är liksom den coolaste i stan tycker dem. Och det njuter jag verkligen av att vara. Den coolaste morfarn med den snyggaste motorcykeln servad på MC Team 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please enter the following code to submit your comment: sxp